Road trip längs kusten

Jag och familjen tog en liten road trip neråt kusten förra veckan och bjöds på några fantastiska ställen.

Här kommer ett axplock från vår trip Mellbystrand – Halmstad – Tylösand – Höganäs – Torekov

Mellbystrand - vi övernattade hos goda vänner som bor i Mellbystrand. En dröm att få bo i sån vacker och skön miljö.

IMG_4072

IMG_4054

IMG_4055

IMG_4058

Torekov Hotell - vilken inspirations källla. Ett riktigt bra hotell för både vuxna och barn. Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Vi softade i deras sköna lounge-soffa med sänghimmel vid utomhuspoolen mest hela dagen. Är det semester så är det :)  På kvällen åt vi en fantastisk god middag med färska räkor och underbara  tillbehör. Vi avslutade kvällen vid poolen med lite kortspel. Ett ställe vi definitivt kommer besöka igen.IMG_4239

IMG_3202

IMG_3201

IMG_3211

IMG_4153

IMG_3204

IMG_4296

IMG_4213

Höganäs SaluhallIMG_4284

IMG_4276

IMG_4267

IMG_4268

Garage Bar – ett fantastiskt ställe. Underbara hamburgare, trevlig personal och en skön miljö. Ett måste om ni har vägarna förbi Höganäs.IMG_4282

IMG_4249

Follow on Bloglovin

the local factory är jag, Ann-Sofie Andersson. Jag har alltid haft stor passion för inredning, färg & form. Här kan du följa mig, min vardag och mitt företag och se vad som inspirerar mig.

På min hemsida finner du mer information www.thelocalfactory.se

Om du har några frågor, kontakta mig gärna på info@thelocalfactory.se

Vh
Ann-Sofie

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta

thelocalfactory Written by:

the local factory är jag, Ann-Sofie Andersson. Jag har alltid haft stor passion för inredning, färg & form. Här kan du följa mig, min vardag och mitt företag och se vad som inspirerar mig. I min webbutik www.thelocalfactory.tictail.com finner du vackra, unika, handgjorda inredningsdetaljer som jag skapar i makramé. Välkommen in på en titt! Om du har några frågor, kontakta mig gärna på info@thelocalfactory.se

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *